Pentru 1 kg de faina.
(Ferment pentru dospitul aluatului.)
Pentru 1 kg de faina.
(Ferment pentru dospitul aluatului.)
Reteta - Pâine de secara:
Ingrediente: 1 plic Biovegan extract de maia din secara, 700 g faina de grâu, 300 g faina de secara, 2 plicuri Biovegan drojdie ECO (18 g) 2 lingurite sare, 700 ml apa calduta.
Mod de preparare:
Se amesteca bine toate ingredientele. Adaugati apa si framântati bine. Acoperiti timp de 2 ore într-un loc cald. Apoi framântati din nou si puneti aluatul într-o tava de copt unsa. Puneti tava în cuptorul rece alaturi de un vas cu apa. Porniti cuptorul la 180 - 200° C si coaceti aproximativ 80 de minute. Apoi, lasati pâinea sa se raceasca pe un suport aerisit.
Ingrediente: faina integrala de secara*, culturi starter.
* din culturi certificate ecologic.
Informatii despre alergeni: poate contine urme de migdale, mustar si soia.
Valori nutritionale medii |
per 100g |
Energie |
1250 kJ / 296 kcal |
Grasimi |
1,8 g |
din care acizi grasi saturati |
0,5 g |
Carbohidrati |
52 g |
din care zaharuri |
1,0 g |
Fibre |
14 g |
Proteine |
11 g |
Sare |
<0,01 g |
A se consuma de preferinta înainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Conditii de pastrare: loc uscat si racoros.
Produs în Germania de: Biovegan GmbH.