Meiul a fost consumat din timpuri preistorice, fiind un aliment de baza pentru sumerieni si hranind milioane de oameni înainte de cunoasterea porumbului în Europa.
Meiul a fost consumat din timpuri preistorice, fiind un aliment de baza pentru sumerieni si hranind milioane de oameni înainte de cunoasterea porumbului în Europa. În România secolului XVIII, meiul era cereala cea mai consumata!
Ingrediente: faina de mei.
Valori nutritionale medii |
per 100g |
Valoare energetica |
1589 kJ / 385 kcal |
Grasimi |
4,9 g |
din care acizi grasi saturati |
0,9 g |
Carbohidrati |
63,1 g |
din care zaharuri |
0,0 g |
Fibre |
8,1 g |
Proteine |
12,1 g |
Sare |
0,01 mg |
Aceste valori depind de fluctuatiile naturale ale calitatii materiei prime.
Imaginea de pe eticheta are titlu informativ.
Pastrare: într-un loc uscat si racoros.
Termen de valabilitate: vezi data inscriptionata pe ambalaj.