Cu zaharul gelifiant BIOVEGAN fără gătit, obțineți gemuri de fructe proaspete în calitatea alimentelor crude. Gustul natural de fructe și vitaminele sunt păstrate. Simplu, rapid și gustos! Un plic este suficient pentru 250 g de fructe din care rezultă aprox. 350 ml de produs finit.
Ingrediente: zahăr brut din trestie*, agent de gelifiere: pectină, pulbere de lămâie*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE / non-UE.
Adăugați doar:
250 g fructe feliate
2 lingurițe suc de lămâie după preferință.
Mod de preparare:
Spălați fructele proaspete și lăsați-le să se scurgă. Apoi tăiați fructele în bucăți mici și înlăturați sâmburii dacă este cazul. Se cântăresc 250 g de fructe și se amestecă împreună cu conținutul plicului într-un vas de amestecare înalt, se amestecă totul bine. Adăugați 2 lingurițe de suc de lămâie în fructele dulci (de exemplu, afine) sau după gust.
Bateți totul împreună la cea mai mare viteză timp de cel puțin 1 minut folosind un blender de mână. Consistența depinde de fructe. Puneți gemul de fructe în borcane curate, închideți bine și lăsați să se răcorească cel puțin 2 ore.
Important: Vă rugăm să nu folosiți amestecul cu fructe congelate dezghețate.
Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Producător: Biovegan GmbH. Germania