Este gata în doar 3 minute, puteti folosi atât lapte integral cât si bauturi vegetal sau crema de soia.
Este gata în doar 3 minute, puteti folosi atât lapte integral cât si bauturi vegetal sau crema de soia.
Ingrediente: zahar pudra *, sirop de glucoza *, inulina * , agent de îngrosare pectina, vanilie 0,7%, agent de îngrosare (guma guar *, guma xantan, guma din seminte de carruba *).
* din culturi certificate ecologic
Valori nutritionale medii 100g:
Energie: 1584 kJ/374Kcal
Grasimi: 0,1 g
din care acizi grasi saturati: 0 g
Carbohidrati: 87,3 g
din care zaharuri: 81,1 g
Fibre alimentare: 11.6 g
Proteine: 0,2 g
Sare: 0,06 g
Mod de preparare: 250 ml de lapte integral rece (cel putin 3,5% grasime).
Pentru înghetata vegan: 150ml lapte de soia rece si 100 ml de crema de soia rece. Folositi doar lichid foarte rece (circa 3 ° C pâna la 6 ° C).Se toarna cantitatea necesara de lichid într-un bol înalt;Se amesteca lichidul rece cu mixerul timp de 1/2 minute, de la o viteza mica la una medie pâna devine spuma. Lichidul trebuie sa fie rece, altfel nu-si v-a mari volumul. Daca folositi lapte de soia volumul va fi mai mic;Se toarna încet praful de înghetata peste spuma si se reîncepe amestecarea, la o viteza mica spre medie, timp de 1 minut, continuând apoi la o viteza mare timp de 1 minut, pâna se obtine o spuma cremoasa;
Daca doriti în functie de preferinta puteti adauga orice alt ingredient, amestecând usor;Turnati compozitia într-un recipient si lasati la congelat timp de 6-8 ore, la minim -18 °C.
Producator: Biovegan GmbH.
Produs în Germania.