Fara gluten!
Pastele fainoase de la Felicia Bio sunt produse din ingredinete organice, fiind potrivite pentru persoane cu intoleranta la gluten.
Ingrediente: faina de porumb* 55%, faina de orez* 45%.
* provenite din culturi certificate ecologic
Preparare: Pregatiti un sos fluid si întindeti-l pe fundul unei tavi pentru cuptor. Puneti lasagna uscata, acoperiti-o cu sos suficient. Repetati aceasta procedura pâna când aveti 4 straturi. Pentru un rezultat favorabil, va recomandam ca pastele sa fie ,, înconjurate" de sos.
Gatiti în cuptor pentru aproximativ 35 de min la 200°.
Valori nutritionale medii pentru |
100g |
%AR |
Energie |
1534kJ/362kcal |
18 |
Grasimi |
1,6g |
2 |
- din care acizi grasi saturati |
0,3g |
2 |
Carbohidrati: |
80g |
31 |
- din care zaharuri: |
0,5g |
0,5g |
Fibre: |
1,6g |
12 |
Proteine: |
6,1g |
|
Sare: |
0g |
0g |
Continut: 250g
Pastrare: într-un loc uscat si racoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj/eticheta.
Producator: Molino Andriani S.r.l., Italia
Origine: Italia