Paste ecologice fara gluten.
Formulate special pentru persoanele cu intoleranta la gluten.
Timp de fierbere 9 minute.
Ingrediente: 51% faina de ovaz*, faina de porumb*, faina integrala de orez*, faina de orez*, amidon de tapioca*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE / non-UE.
Mod de preparare:
1.Aduceti 1 litru de apa la fierbere si adaugati 7 g de sare.
2.Se adauga 100 g de paste Felicia si se amesteca regulat.
3.Se scurge bine si se serveste imediat cu sosul preferat.
RETETA: LA PENNA ADDORMENTATA
Numar de portii: 4 persoane
Timp de preparare: 20 minute
Dificultate: mediu
Ingrediente necesare: Penne din faina de ovaz 340g, Mozzarella 200g, rosii cherry 250g, 1 ceapa rosie, busuioc, ulei de masline, sare.
Mod de preparare:
Gatiti pastele si raciti în apa rece.
Pregatiti o felie de mozzarella pe care sa o asezati pe farfurie.
Taiati rosiile cherry, asezonati-le cu ulei de masline, sare, ceapa rosie si busuioc.
Amestecati continutul obtinut cu pastele si asezati-le pe mozzarella.
Continut: 340g
Conditii de pastrare: într-un loc uscat si racoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Producator: Molino Andriani S.r.l., Italia