Capac tip solnita!
Produs obtinut din boabe de piper selectionate si decorticate cu tehnologii atent controlate.
Piperul alb este de fapt piper negru caruia i-a fost îndepartat învelisul exterior. Se obtine prin fermentarea boabelor de piper negru în rezervoare mari de apa si îndepartarea mecanica a cuticulei. Piperul alb are aceleasi întrebuintari în alimentatie ca si piperul negru, fiind preferat la anumite preparate din motive estetice.
Piperul este unul din condimentele cele mai utilizate în industria alimentara, în special pentru preparate din carne.
Produs obtinut din boabe de piper selectionate si decorticate cu tehnologii atent controlate.
Origine NON EU
Valori nutritionale medii per 100 g:
Valoare energetica: 358 Kcal/ 1500 KJ
Proteine: 11,5 g
Grasimi, din care: 2,3 g
-acizi grasi saturati: 0,6 g
Carbohidrati: 71,5 g
-din care zaharuri: 67,9 g
Fibre: 4,9 g
Sare: 13,8 mg
Valorile nutritionale sunt supuse variatiilor specifice produselor naturale.
A se pastra la rece (<18°C) loc uscat, bine ventilat, de preferinta ferit de lumina si caldura.
Produsul nu este, nu contine si nu este obtinut cu organisme modificate genetic, conform normativelor în vigoare.