Premix bio pentru paine Wellness, fara gluten, 320g
Pâinea wellness, WELLNESSBROT este o întreaga bogatie a naturii - pentru o obtinere buna a pâinii sunt folosite: germeni de lucerna, faina integrala de hrisca, fibre de mere, faina de castane, pudra de quinoa, seminte de in încoltit.
Ingrediente: faina de orez*, faina integrala de hrisca*, amidon de porumb*, germeni de lucerna*, faina de castane*, seminte de in*, pudra de quinoa*, (94% produse din faina de quinoa*, produse din faina de orez*), proteina de in*, agent de ingrosare: faina din seminte de carruba*, sare de Himalaya¹, fibre de mere*, praf de copt* (amidon de porumb*, acidifianti: tartrat de potasiu², agent de dospire: carbonat de sodiu), coriandru*, chimen*.
*din culturi certificate ecologic
**calculat cu ulei de floarea-soarelui si otet din cidru de mere
¹sare din salinele din Pakistan
²piatra de vin
Informatii nutritionale medii |
per 100g** |
Valoare energetica |
929 kJ/ 220 kcal |
Grasimi |
3.0 g |
din care acizi grasi saturati |
0.4 g |
Carbohidrati |
39 g |
din care zaharuri |
1.8 g |
Fibre |
7.0 g |
Proteine |
5.7 g |
Sare |
1.9 g |
Pachetul contine:
Doar adaugati:
Rapid si usor:
1.Preparare:Realizati amestecul pentru coacere cu 2 linguri de otet si 300 ml apa, apoi framântati cu un mixer continutul.Asezati aluatul într-o forma neteda, taiata la o adancime de aproximativ 2 cm.
2. Coacere:Pregatiti pâinea cu 250 ml de apa.În cuputorul preîncalzit:60 de minute la 225°C, în cuptor cu ventilatie, sau în cuptor fara ventilatie, 70 de minute la 225°C.
3. Racirea:Lasati pâinea sa se raceasca pe un suport cu grilaj.
Continut: 320 g
A se pastra la loc uscat si racoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Produs în Germania de: Biovegan GmbH
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.