Potrivite pentru persoane cu intoleranta la gluten.
Fara gluten! Continut ridicat de proteine si fibre.
Timp de preparare: 5-6 min
Ingrediente: făină bio din linte roșie 100%
Valori nutriționale medii pentru 100g:
Energie 1412kJ/334 kcal
Grăsimi 1,7g
- din care acizi grași saturați: 0,4g
Carbohidrați: 50g
- din care zaharuri: 1,2g
Fibre: 7,6g
Proteine: 26g
Sare: <0,01g
Fosfor: 310mg
Fier: 5,2mg
Zinc: 3,2mg
Magneziu: 1mg
REȚETĂ:
Sedanini din linte roșie cu vinete și sos de mentă
Ingrediente: 250g de sedanini din linte roșie, 180g de vinete, 2 linguri de ulei extravirgin de măsline, mentă, usturoi și sare.
Preparate (20 de min): Curățați menta.Spălați vinetele și tăiațile bucăți. Prăjiți usturoiul ușor într-o tigaie cu ulei de măsline și adăugați bucățile de vinete. Fierbeți sedanini în apă sărată. Fierbeți vinetele la foc mic până când obțineți un sos. Scurgeți pastele și amestecați cu sosul din vinete. Serviți cald cu frunze de mentă.
Conținut: 250g
Păstrare: într-un loc uscat și răcoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj/etichetă.
Producător: Molino Andriani S.r.l., Italia
Origine: Italia