Paste ecologice fara gluten.
Formulate special pentru persoanele cu intoleranta la gluten.
Timp de fierbere 8-10 minute.
Ingrediente: 100% faina de orez integral*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura non-UE.
Mod de preparare:
1.Aduceti 1 litru de apa la fierbere si adaugati 7 g de sare.
2.Se adauga 100 g de paste Felicia, se fierbe 8-10 min. timp în care se amesteca regulat.
3.Se scurge bine si se serveste imediat cu sosul preferat.
RETETA: TAGLIATELLA PRIMAVERE
Numar de portii: 4 persoane
Timp de preparare: 15 minute
Dificultate: usor
Ingrediente necesare: Tagliatelle din faina de orez integral 300 g, o lamâie, 1 ardei dulce, 250g de fasole verde, ulei de masline extravirgin, sare, piper.
Mod de preparare:
Fierbeti fasolea verde în apa sarata timp de 10 minute.
Scurgeti si raciti mazarea in apa rece.
Taiati lamâia cu coaja în triunghiuri de 1 centimetru.
Taiati ardeiul în fâsii.
Amestecati toate ingredientele si asezonati cu ulei de masline, sare si piper.
Fierbeti tagliatellele în apa sarata.
Se scurg pastele ,,al dente", se condimenteaza cu sare, piper si ulei, si se serveste cu câteva frunze de busuioc.
Continut: 340g
Conditii de pastrare: într-un loc uscat si racoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Producator: Molino Andriani S.r.l., Italia