Paste din faina multicereale, fara gluten!
Timp de fierbere: 6-8 minute.
Ingrediente: 75% faina de malai*, 10% faina de orez*, 10% faina de hrisca*, 5% faina de quinoa*.
*provenite din culturi certificate ecologic.
Valori nutritionale medii |
per 100 g |
%VNR* |
Valoare energetica |
1490kJ/ 351 kcal |
18 |
Grasimi, din care |
1,6 g |
2 |
-din care acizi grasi saturati |
0,3 g |
2 |
Carbohidrati |
75 g |
29 |
-din care zaharuri |
0,7 g |
0,8 |
Fibre |
2,5 g |
|
Proteine |
7,8 g |
16 |
Sare |
0 g |
0 |
VNR* = Valori nutritionale de referinta pentru un adult (8400 kJ / 2000 kcal).
Continut: 250g
Pastrare: într-un loc uscat si racoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj/eticheta.
Producator: Molino Andriani S.r.l., Italia
Origine: Italia