Glazura bio de gelatina rosie, 2X7G BIOVEGAN

Biovegan
7,80 Lei
In stoc
Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: C4650 Ai nevoie de ajutor? 0729 557780
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
  • Vegan.
  • Fără gluten.
  • Fără zahăr.

Ingrediente: agent de gelifiere: agar-agar*, amidon de cartofi*, făină din rădăcina arrow (maranta)*, pulbere de sfeclă roșie*, acidifiant: tartrat de potasiu¹.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE / non-UE.
¹= tartru (piatră de vin).

Mod de preparare:
1. Amestecați conținutul unui pliculeț în 250 ml de apă rece și îndulciți după gust.
2. Aduceți lichidul la fierbere timp de 2 minute, amestecând constant.
3. Înlăturați de pe foc, amestecați ocazional aproximativ 10 minute și lăsați-o să se răcească până când glazura devine puțin catifelată.
4. Întindeți glazura peste tort începând din centru. Tortul poate fi tăiat după ce s-a răcit (în aproximativ 30 de minute).
Sfat: presărați prăjitura în mod uniform cu întăritor de creme Biovegan, pentru a preveni înmuierea blatului.

Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Producător: Biovegan GmbH. Germania.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni-vineri 9-17

0729 557780 contact@bazarbio.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!