Cacao liquor raw bio 250g

Obio
40,32 Lei
In stoc
Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: C4452 Ai nevoie de ajutor? 0729 557780
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Cacao liquor se obtine prin presarea boabelor intregi de cacao, si incalzirea acestora la temperaturi joase (pana in 40 de grade), pana formeaza o pasta. Aceasta pasta se va solidifica la temperaturi sub 32 de grade. Practic avem in fata cea mai naturala si sanatoasa forma de ciocolata, 100% cruda si ecologica:)

Puteti consuma produsul ca atare, sau daca doriti, puteti sa-l topiti la temperaturi pana in 40 de grade si sa adaugati un indulcitor natural sanatos, cum ar fi zaharul din palmier sau xylitolul, si astfel veti obtine o ciocolata delicioasa raw, si mai ales sanatoasa!

De asemenea puteti folosi cacao liquor in diverse compozitii pentru deserturi raw si nu numai.

Produs certificat organic.

Gramaj: 250g

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni-vineri 9-17

0729 557780 contact@bazarbio.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!