Original din America de sud, caju-ul este bogat in cupru, mangan, triptofan, magneziu, fosfor.
Ingrediente: sâmburi de caju*
* din culturi certificate ecologic.
Valori nutritionale/100 g
Valoare energetica: 2315kJ/553kcal
Grasime: 43,9g, din care:
-acizi grasi saturati: 0g
-acizi grasi mono-nesaturati: 23,8g
-acizi grasi poli-nesaturati: 7,9g
Carbohidrati: 30,9g
-din care zaharuri: 5,9g
Fibre: 3,3g
Proteine: 18,2g
Sare: 0,12g
Aceste valori depind de fluctuatiile naturale ale calitatii materiei prime.
Imaginea de pe eticheta are titlu informativ.
Produsul nu contine organisme modificate genetic si nu este iradiat.
Pastrare: într-un loc uscat si racoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj/eticheta.
Origine: Vietnam