Caserecce ecologice din linte rosie si sfecla rasie, fara gluten.
Formulate special pentru persoanele cu intoleranta la gluten.
Timp de fierbere 5 minute.
Bogate în potasiu, bogate în proteine, bogate în fibre.
Ingrediente: 90% faina de linte rosie*, 10% faina de sfecla rosie*.
*= din culturi certificate ecologic. Agricultura UE / non-UE.
Mod de preparare:
1.Aduceti 1 litru de apa la fierbere si adaugati 7 g de sare.
2.Se adauga 100 g de paste Felicia se fierbe 5 min. si se amesteca regulat.
3.Se scurge bine si se serveste imediat cu sosul preferat.
Continut: 200g
Conditii de pastrare: într-un loc uscat si racoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Producator: Molino Andriani S.r.l., Italia
Comparare
Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.
A fost adaugat la favorite!