Faina de ovaz poate fi folosita în produse de panificatie alaturi de faina de grâu, pentru biscuiti sau alte produse de patiserie. Ovazul este cunoscut si apreciat pentru valoare sa energetica.
Faina de ovaz poate fi folosita în produse de panificatie alaturi de faina de grâu, pentru biscuiti sau alte produse de patiserie. Ovazul este cunoscut si apreciat pentru valoare sa energetica.
Contine: faina alba de ovaz*
*din culturi certificate ecologic.
Valori nutritionale medii per 100g
Energie 1585 kJ/ 380 kcal
Grasimi din care 6,3 g
acizi grasi saturati 1,2 g
Carbohidrati din care 66 g
zaharuri
Fibre 2,4 g
Proteine 11 g
Sare 10 mg
Valorile nutritionale sunt supuse variatiilor specifice produselor naturale.
Produsul nu este, nu contine si nu este obtinut cu organisme modificate genetic, conform normativelor în vigoare.
Origine: Finlanda
Termen de valabilitate: vezi pe ambalaj
A se pastra la loc racoros si uscat, bine ventilat, de preferinta ferit de lumina si caldura.