Ghiveci brazilian din fasole neagra bio
Ghiveci brazilian din fasole neagra bio
Ingrediente: Apa, fasole neagra* (20%), pasta de rosii*, cartofi*(9%), ardei rosu*(5%), ceapa*(4%), supa de legume* (sare de mare, ceapa*, morcovi*, praz*, pastârnac*, patrunjel*, curcuma*, usturoi*, nucsoara*, leustean*, piper*), sare afumata, condimente* (chili*, coriandru*, usturoi*), agent de îngrosare guma de caruba*.
*din culturi certificate ecologic
Agricultura UE / non-UE
Preparare:
Varsati ghiveciul într-un vas sau încalziti putin conserva desfacuta în bain-marie. Pofta buna!
Valori nutritionale medii: | 100g |
---|---|
Valoare energetica: | 231 kJ / 55 kcal |
Grasimi: | 0,3 g |
-din care acizi grasi saturati: | 0,1 g |
Glucide: | 8,3 g |
-din care zaharuri: | 1,9 g |
Proteine: | 3,0 g |
Sare: | 1,3 g |
Termen de valabilitate: vezi data inscriptionata pe ambalaj.
Continut: 560g
Conditii de pastrare: loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. Dupa deschidere, pastrati în frigider si consumati cât mai repede.
Producator: Heirler Cenovis GmbH, Germania
Comparare
Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.
A fost adaugat la favorite!