-fara gluten-
Bucura-te de gustul delicios de ciocolata intr-o prajiturica brownie fara gluten.
Ingrediente: zahar de cocos*, faina de hrisca*, cacao*, faina de ovaz fara gluten*, amidon din tapioca*, faina din seminte de in*, praf de copt* (amidon din porumb*, acidifiant: bitartrat de potasiu, agent de crestere: carbonat hidrogenat de sodiu), sare.
*din agricultura ecologica
Reteta de preparare:
Avem nevoie de 120ml de ulei vegetal sau unt topit si 200ml de lapte de origine animala sau lapte vegetal.
Preincalzim cuptorul la 200 de grade. Pregatim o tava potrivita pe care o ungem cu putin ulei sau unt. Intr-un bol, amestecam uleiul, laptele si mixul de brownie pana se omogenizeaza. Punem amestecul in tava si introducem tava in cuptor. Lasam la copt la 200 de grade timp de 5 minute, dupa care reducem temperatura de coacere la 160-170 de grade si lasam la copt inca 30-40 de minute. Se poate taia in bucati dupa coacere dupa ce lasam la racit prajitura minim 15 minute. Pofta buna!
Poate contine urme de NUCI si SUSAN si ARAHIDE.
Valori nutritionale/100g:
Energie: 1623kj / 383kcal
Grasimi: 2.9g din care saturate 0.9g
Carbohidrati: 79g din care zaharuri 44g
Fibre 5.5g
Proteine: 8g
Saruri: 0.92g
Produs certificat ecologic
Agricultura UE/non-UE
400g